Jak produkujemy nasze lody?

Bola Dosse jest lodziarnią rzemieślniczą, co oznacza, że produkujemy lody na niewielką skalę, dopracowując każdy szczegół do najwyższego poziomu.

Zaangażowanie jakie wkładamy w pracę pozwala nam tworzyć produkt z najwyższej półki. Jakość składników używanych do produkcji lodów czyni nas niekwestionowanym liderem na lokalnym rynku. Stosowane przez nas produkty sezonowe pozwalają, by to nasze lody : dyniowe, rabarbarowe, agrestowe, śliwkowe, porzeczkowe, gruszkowe, jabłkowe, czy po prostu truskawkowe, były wyjątkowe.

Pasja i ciekawość z tworzenia pozwala zaskakiwać naszych klientów oferując im lody o niespotykanych połączeniach smakowych, takie jak: lody o smaku wanilii z makiem, lody „Bola Dosse”, czyli malinowe z winem porto, lody - biała czekolada z czarną porzeczką, lody śmietankowe z ciastem szpinakowym, lody kokosowe, bakaliowe, truflowe, czy wreszcie ulubione lody naszych Gości, „Ulubione”. Idealnie skomponowane w naszych recepturach mleko, śmietana, owoce, orzechy, konfitury, czekolada, kakao, pozwala uzyskać najlepszą jakość oferowanego produktu. W naszej produkcji nie stosujemy barwników, konserwantów, aromatów czy polepszaczy smaku.

Lody produkujemy bezpośrednio w naszej lodziarnio – cukierni Bola Dosse, w widocznym dla klienta miejscu. Nasze lody bezpośrednio po wyjęciu z maszyny trafiają do witryny, z której są sprzedawane. Każda kuweta naszych lodów zawiera maksymalną dawkę witamin, minerałów i składników odżywczych. Zaangażowanie w pracę, uczciwość do klienta, jakość produktu i szlachetność produkcji rzemieślniczej pozwalają tworzyć smak i jakość lodów w sercu Wrocławia! 

 

Zobacz jak produkujemy nasze naturalne lody

 

Produkcja lodów
Produkcja lodów
Produkcja lodów
Produkcja lodów
Produkcja lodów
Produkcja lodów